WI-FI

020Diensten is een specialist in ontwerp en implementatie van draadloze netwerken. De toepassing van de nieuwste technologieën, ons ‘vierstaps’-systeem, zorgt ervoor dat uw netwerk uw verwachtingen overtreft en, wat nog belangrijker is, volledig betrouwbaar is met gegarandeerde 100% dekking.

Stap 1 Survey

Als een IT-bedrijf voorstelt dat u geen fysieke onderzoek ter plaatse hoeft te doen voor een nieuw draadloos netwerk, zou ons advies zijn om weg te lopen. Het is in feite het belangrijkste bij het ontwerpen van een wi-fi systeem. Misschien is het een keer gelukt zonder fysieke onderzoek,maar toen netwerken voornamelijk waren ontworpen voor dekking, maar nu is capaciteit een belangrijk aspect, gezien het aantal laptops, smartphones en tablets dat in gebruik is. Als u niet eerst een on-site onderzoek naar radiofrequenties (RF) uitvoert, zijn de dekking en capaciteit van uw netwerk niet zeker. Bij 020Diensten gokken we niet. In plaats daarvan gebruiken we de nieuwste industrietools en -technieken om de RF-dekking en -capaciteit van uw beoogde gebied in kaart te brengen en u gedetailleerde documentatie over alle aspecten van de survey te bieden.

Stap 2 ontwerp

De survey wordt gevolgd door een draadloos ontwerp dat rekening houdt met de volgende problemen:
Capaciteit - is er voldoende capaciteit om het aantal gebruikers te verwerken? Beveiliging - staat het ontwerp een flexibel beveiligingsbeleid toe?
Redundantie - is het ontwerp slim genoeg om volledig veerkrachtig te zijn? Het belangrijkste is dat elk ontwerp rekening moet houden met zowel uw bestaande netwerk als uw toekomstige eisen. Ons ontwerp zal schaalbaar zijn voor de toekomst. Een absolute must.

Stap 3 implementatie

020Diensten zal met u samenwerken om uw draadloze netwerk te installeren met weinig of geen verstoring van uw bedrijf. Ons doel is altijd om downtime van het netwerk of vermindering van uw productiviteit tijdens de installatie te voorkomen.

stap 4 test

Wanneer het netwerk is geïnstalleerd, voeren we een laatste site-onderzoek uit, iets dat vaak niet in overweging wordt genomen totdat problemen zich weken of maanden later voordoen. Als we het systeem niet testen voordat het wordt overhandigd, hoe kunnen we dan weten dat het de dekking en capaciteit biedt waarvoor het oorspronkelijk is ontworpen? Dit alles maakt deel uit van onze focus op het leveren van volledig betrouwbare Wi-Fi. We doen dit omdat dat is wat mensen nodig hebben en verwachten, niet alleen omdat het goed is voor het bedrijfsleven.