020Diensten werkt uitsluitend met ecologische en biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen. Een juiste dosering voorkomt verspilling. Bovendien gaan we zuinig om met water en energie.

Schoonmaakdiensten amsterdam

Diensten

Reguliere schoonmaak

Wij weten uit ervaring dat een goed werkklimaat bijdraagt aan de motivatie van onze medewerkers, en dit draagt weer bij aan de kwaliteit van onze dienstverlening.

Vloer schoonmaak

020Diensten maakt van saaie uitziende vloeren prachtige meesterwerken, wij zorgen uitstekend voor al uw vloeroppervlakken

Hardware schoonmaak

Uit onderzoekt blijkt dat componenten als toetsenbord vol zitten met bacterie en hoe virussen als griep hierdoor snel verspreiden onder medewerkers en klanten.

Auto schoonmaak

020 Diensten biedt ook de mogelijkheid om uw auto professioneel te laten poetsen. Wij hebben hiervoor zelf de kennis en materiaal in huis en bieden de beste prijs-/kwaltiteitsverhouding voor het beste resultaat.

REGULIERE SCHOONMAAK

Bij 020 Diensten nemen we milieu- en menselijke veiligheid zeer serieus. We weten dat het schoonmaken van een kantoor met producten vol met verontreinigingen en gevaarlijke chemicaliën niet de beste manier is. Hoewel ze vet en vuil verwijderen, kan hun effect op het milieu en de menselijke gezondheid behoorlijk schadelijk zijn.

Omdat we deze risico’s begrijpen en ze willen minimaliseren, gebruiken we alleen milieuvriendelijke reinigingsoplossingen en producten die volledig veilig zijn. Daarbij doen we in wezen wat we het beste doen, zonder het milieu negatief te beïnvloeden. We testen elk reinigingsproduct dat in onze milieuvriendelijke reinigingsservice wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat:

         – Het geen gevaarlijke ingrediënten bevat en daarom veilig voor het milieu is en de menselijke gezondheid,
         -Het bereikt de onberispelijke servicekwaliteit die klanten van 020 Diensten van ons zijn gaan verwachten.

Milieuvriendelijke schoonmaak

020Diensten staat voor;

” Een beter milieu begint bij jezelf”

Voordelen ecologische werken

1 %
Afbreekbaar

Bevatten geen chemische stoffen, waardoor ze biologisch afbreekbaar zijn.

1 %
Veilig

Traditionele schoonmaakmiddelen bevatten allerlei schadelijke stoffen die in het milieu terecht komen.

1 %
Mens

Onze medewerkers komen er dagelijks mee in aanraking. Bij tradionele middelen kan dit lijden tot huis irritaties en luchtwegen prroblemen.

Contact

Wilt u samen met ons de stap maken om bewuster om te gaan voor het milieu, neem dan nu contact met ons op.