Onderhoud

Het schoonmaken van computers en randapparatuur (muis, toetsenbord, scherm, telefoon) is werk dat met zorgvuld verricht moet worden.

Wij hebben ons als ict bedrijf hier verder in verdiept en ons gespecialiseerd. Waarom is schoonmaken van computers noodzakelijk?

# Hygiene

Door onderzoek is bewezen dat op een toetsenbord 400x meer bacteriën bevinden dan op een toiletbril. Dit heeft tot gevolg dat er via randapparatuur ziektes verspreid kunnen worden als griep en huidaandoening kan worden veroorzaakt.

# Duurzaamheid

Jaarlijks worden er vele computers en randapparatuur vervangen. Dit brengt vele kosten met zich mee. Door het goed en regelmatig schoonmaken hiervan gaan deze vele malen langer mee, waardoor u uiteindelijk kosten bespaart en milieu verantwoord werken bevorderd.

# Conclusie

Door regelmatig schoonmaken van computers en randapparatuur zullen er veel minder ziekte gevallen zijn door verspreiding via randapparatuur. medewerkers zullen veel prettiger werken en u zult minder snel apparatuur moeten vervangen. U haalt dus een groot resultaat voor weinig.