Desinfectie

De wereldwijde uitbraak van coronavirus (COVID-19) zorgt ervoor dat mensen zichzelf, hun huizen en bedrijven moeten beschermen tegen mogelijke besmetting. De effecten van dit situatie kunnen tot een week aanhouden. De voortdurende verspreiding van de ziekte heeft geleid tot een groeiend aantal dodelijke slachtoffers in Nederland. 020 Diensten is professional op het gebied van infectieziekten gevaren, inclusief coronavirusdesinfectie, en levert de hoogst mogelijke professionele normen. We zijn toegewijd aan het leveren van snelle noodhulp 24/7 in Nederland, zodat u gemoedsrust kunt hebben in geval van een uitbraak.

Hoe verwijderen we het coronavirus?

Coronavirus heeft snel de reputatie verworven bijzonder verraderlijk te zijn. Het kan tot 17 dagen op oppervlakken overleven en mensen die door het virus zijn geïnfecteerd, vertonen pas ongeveer twee weken na infectie symptomen, waardoor het moeilijk te traceren en te beheersen is. Dit is waarom het zo belangrijk is om een vertrouwd professioneel bedrijf voor het herstel van virussen aan uw zijde te hebben.

020 Diensten houdt zich aan alle voorschriften en volgt strikt de  procedures als het gaat om het opruimen en desinfecteren van virussen.

  • We gebruiken goedgekeurde en EPA-geregistreerde desinfectiemiddelen van industriële sterkte met een breed spectrum aan dodingsclaims
  • Alle geïnfecteerde materialen worden schoongemaakt en gedesinfecteerd
  • Volledig ingekapselde persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en volgelaatsmaskers worden te allen tijde gedragen door onze schoonmaaktechnici

Het uitbreken van een ziekte is een uiterst ernstige situatie en we begrijpen dat de gezondheid en veiligheid van u, uw gezin en werknemers op het spel staan. Neem geen risico; schakel onze professionals in.